Kamagra rendelés 20 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes!

Csakugyan a méret a lényeg? Ilyen hosszú az átlagos pénisz

2 perc olvasás Utoljára frissítve: 2023. január 19.
Csakugyan a méret a lényeg? Ilyen hosszú az átlagos pénisz

Érdekes, hogy általában a nők aggodalmairól szoktunk hallani a médiában, hogy nincsenek megelégedve magukkal, pontosabban méreteikkel. De nemcsak a médiában hallható ez, hanem akár a munkahelyen egy hétköznapi beszélgetést is elcsíphetsz, miközben a kolleginák panaszkodnak egymás közt, ki mivel elégedetlen külsejét tekintve. Ilyenkor legtöbbször a hízékony testrészeik jönnek szóba, például fenék, comb, has … vagy inkább a mellméretükkel elégedetlenkednek.

De mi a helyzet a férfiakkal? Vajon mivel nincsenek megelégedve az erősebbik nem? Talán meglepő, talán nem, de a legtöbb férfinak a pénisz méretük kérdése okozza a legnagyobb fejfájást.
Vajon az én farkam kicsinek számít? Vagy átlagos vagyok? Vajon elég nagy a méretem ahhoz, hogy kellően kielégítsem páromat? Mit fog szólni az új barátnőm az első együttlétkor, ha túl kicsinek találja? Másoknak vajon nagyobb?

Természetesen az érthető, hogy nem éppen egy könnyed, hétköznapi beszédtéma a pénisz mérete, még férfi és férfi közt sem, szóval mondhatni elég intim témába botlottunk most bele. De mivel meglehetősen sűrűn foglalkoztatja a téma az erősebbik nemet, így utánanéztünk kicsit.

Segítségül hívtunk egy brit tanulmányt, hogy kicsit többet tudjunk meg, arról hogyan is áll alakul ez a statisztika. Az alábbiakban e kutatás feltárja, vajon mekkora manapság egy átlagos pénisz hossza.
A British Journal of Urology International (BJUI) összevetett 17 tanulmányt, melynek eredményeit elemezve megtudtuk, mekkora az átlag hosszúságú pénisz! A kutatásban európai, afrikai, ázsiai és Egyesült Államok-beli férfiak voltak, de mondhatni többségük inkább európai. És most lássuk, a 15.000 megkérdezettből milyen péniszhossz statisztika jött ki:

  • a nyugalmi állapotban levő hímvessző átlagos hossza 9,16 centiméter
  • a merev péniszek átlagos hossza 13,1 centiméter.

És most a férfiak egy részénél jókora koppanás hallatszik, ahogy a teher leesett vállukról, és megnyugodtak, hogy beleférnek az átlagos kategóriába, vagy lelkendeznek, hogy most átlagon felülinek érezhetik magukat méretüket tekintve, azonban marad olyan is, aki mondhatni picit elmarad az említett 13,1 centimétertől (izgalmi állapotban). 

De ne búsuljanak, mindig van megoldás!

Az egyik jó hír az, hogy egy másik kutatás – amit nők körében végeztek – tanúbizonyságot ad arra, hogy a nők egy részének nem a méret a lényeg, hanem hogy “mennyire játékos” az a dolog ott lenn. Hogy miért ezt a kifejezést használtuk a macskakörmök közt? Mivel magában a kutatásban is legtöbbször ez a kifejezés hangzott el a megkérdezett nőktől, amikor arra válaszoltak, mi a fontos számukra az ágyban. Tehát lehet a hímvessződ átlag alatt, felett, között, mellett … itt, ott, amott … nemcsak a méret a lényeg! Hanem, hogy mennyire tudod elbűvölni pajkosságoddal, kreativitásoddal, odafigyeléseddel a szebbik nemet.

Viszont itt jön a másik jó hír, ami talán kettőt üt egy csapásra! Az egyik legnépszerűbb potencianövelő szer, a kamagra mindkét – fent boncolgatott – kérdésre megoldást kínál! 

Egyszerre segít péniszed méretének megnagyobbításában, és egyszerre segít még jobban felpezsdíteni téged sex közben, és ezáltal barátnődet is az élvezetek csúcsára juttatni!

A kamagra webshopunkban megvásárolható eredeti kamagra készítmények mindegyike rendelkezik azzal a pozitív hatással, hogy 2-3 cm méretnövekedést eredményez szexuális izgatás hatására. Ugyanis a kamagra potencianövelő szerekben levő, úgynevezett szildenafil-citrát hatóanyag (ez található a világhírű potencianövelő, Viagra készítményben is) által a hímvesszőben lévő erek jobban ellazulnak, ami által könnyebben és sokkal több mennyiségű vér árad a péniszbe. A vérbőség által pedig nagyobbra nő a fallosz mérete a szexuális aktus ideje alatt. Gondolnád, hogy csak egyetlen kamagra tabletta és testedben olyan élvezhető izgalmat, bizsergést élsz át, hogy úgy érzed mindenre képes vagy! Egyetlen kamagra tabletta által úgy reagálsz, mint a hím oroszlán, akinek párzási időszaka van és rögtön letámadja a nőstényt, mert csak őt akarja tetőtől egészen talpáig.

Szóval megtudtuk, hogy a férfiak igen sűrűn gondolkodnak férfiasságuk méretével kapcsolatosan, hogy hova sorolhatók be, melyik skatulyába. Megtudtuk mekkora az átlagos péniszhossz, valamint azt is, hogy a nők egy részének a méret a fontos, a másikuk pedig a farok dinamikájára, a benne lévő életre, energiára kíváncsiak és részesítik előnyben.

Amikor egy férfiban a fent említett kérdéskörök (jó vagyok-e az ágyban, elég nagy a méretem) felgyülemlenek, igenis hatalmas terhet, stresszt vesznek magukra. Pedig inkább az önbizalom erősítésére kellene fektetni a hangsúlyt, hiszen egyén függő ki mit, mekkorát, milyet szeret az ágyban. Ha szükséged van egy kis segítségre, hogy

  • még inkább ellazulj az ágyban és magabiztosan kezdj neki a szexuális együttlétnek,
  • vagy szeretnél pár centiméterrel “méretlöketet” adni magadnak,esetleg
  • a pajkos, játékos énedet szeretnéd felszínre hozni az ágyban, 

akkor próbáld ki a kamagra potencianövelő szert. 

Ezenfelül nézz körül kamagra webshopunkban, mert több lehetőség is kínálkozik, hogy milyen formában alkalmazhatod a kamagra potencianövelőt. Kamagra kínálatukban megtalálod:

  • a kamagra tablettát, amit bő folyadékkal szükséges lenyelni,
  • a kamagra zselét, amit a nyelved alá kell tenni és feloldódik,
  • a kamagra rágótablettát, amit szét kell rágni és lenyelni,
  • és a kamagra pezsgőtablettát, amit vízben oldva szükséges meginni.

Válaszd azt a kamagra potencianövelő szert, amelyik számodra a legideálisabb!

Szeretkezz akár órákon keresztül eredeti minőségi kamagrával!

Eredeti kamagra