Kamagra rendelés 20 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes!
Tabletta ▸ Kamagra narancs pezsgőtabletta
Kamagra gyorsan Kamagra narancs pezsgőtabletta

Kamagra narancs pezsgőtabletta

Elégedett akarsz lenni ágyban nyújtott teljesítményeddel, de gondot okoz a tabletta lenyelése? Akkor itt a vízben oldódó kamagra pezsgőtabletta! Előnye még a tablettával szemben a gyorsabb felszívódás, a zselével szemben a felezhetőség

Raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Törlés
kedvezményes ár
Kamagra kiszállítás diszkrét csomagolásban
Vásárlói vélemények:
Zseniális

Egy egész tablettát vettem be és körülbelül 45 perc múlva már tapintható volt az eredmény....

Hatásos a kamagra

Tegnap próbáltam ki először. A fenébe, ez a cucc olyan, mint a varázslat. Parancsra erekciót ...

Elégedett akarsz lenni ágyban nyújtott teljesítményeddel? Erősebb erekcióra vágysz? Kamagra webáruházunk termékei minderre megoldást nyújtanak számodra és ezzel Te lehetsz a szerelmes regények Casanovája! Válogathatsz kamagra tabletta, kamagra rágótabletta és potencianövelő zselé közül is, azonban itt egy másik opció a vágy kiteljesedésére: a kamagra pezsgőtabletta.

A kamagra pezsgő változatát 2010-ben fejlesztették ki olyanok számára, akiknek nehézséget okoz a tabletta lenyelése. 2-3 dl vízben szükséges feloldani az aktus előtt 20-25 perccel. A víz, amiben feloldjuk legjobb, ha szobahőmérsékletű, ugyanis a túl hideg vagy jéggel hűtött ital rombolhatja a hatóanyag felszívódásának mértékét. A hatás jellemzően 4-8 órán át marad meg, ebben az időintervallumban bármikor, bármennyit ágyba bújhatsz, a kamagra pezsgő nem hagy cserben! Mint minden kamagra készítmény esetében, itt is nemi izgalom hatására váltja ki a kívánt eredményt, a pénisz merevedését. 100 mg szildenafil-citrátot tartalmaz, így 24 órán belül maxmimum 1 kamagra pezsgőtabletta vehető be.

Előnye még a tablettával szemben a gyorsabb felszívódás, a zselével szemben a felezhetőség. Eredeti kamagra pezsgőtabletta első használatakor javasoljuk, hogy felezd meg, mert egyénenként eltérő, hogy kinek mennyi szükséges a kívánt hatás eléréséhez. A kamagra pezsgő kellemes narancsos ízben kapható.

Dobd fel a szexet egy kis utántöltéssel! Ezt a kamagra terméket nemcsak potencia zavarban érintetteknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik egy-egy különleges éjszaka mámorát szeretnék fokozni a kamagra e kedvező tulajdonságával. Esetenként méretnövekedést is eredményez. Csak hogy elképzelhesd: valami olyan könnyed érzést ad, mint egy vidéki naplemente egy júniusi estén, mégis olyan pezsgést visz az együttlétbe, hogy felejthetetlen élmény lesz mindkettőtök számára.

Használatakor mellőzd az alkoholt, drogot, magas koffein tartalmú energiaitalokat, mert rontják a hatóanyag teljesítményét. Nem ajánljuk azoknak, akik szív-, vese- és májbetegégben szenvednek, esetleg nitrát tartalmú gyógyszert szednek, avagy szívinfarktuson estek át. Eredeti kamagra pezsgőtabletta rendelésedet akár azonnal leadhatod a kosár gombra kattintva!