Kamagra rendelés 20 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes!
Zselé ▸ Kamagra Potencianövelő zselé
Kamagra gyorsan Kamagra Potencianövelő zselé

Kamagra Potencianövelő zselé

A kamagra potencianövelő zselé hamarabb szívódik fel, mint a tabletta, így hamarabb is fejti ki hatását. 15 perc múlva magabiztos, erős erekciót eredményez. Fontos a testi, érzéki izgatás, mert ezáltal lép működésbe a kamagra és áll keményen a hímvessző.

Raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Törlés
kedvezményes ár
Kamagra kiszállítás diszkrét csomagolásban
Vásárlói vélemények:
Zseniális

Egy egész tablettát vettem be és körülbelül 45 perc múlva már tapintható volt az eredmény....

Hatásos a kamagra

Tegnap próbáltam ki először. A fenébe, ez a cucc olyan, mint a varázslat. Parancsra erekciót ...

Tudtad, hogy a kamagra zselé hamarabb szívódik fel, mint a tabletta, így hamarabb is fejti ki hatását? Kamagra webáruházunkban nagyon népszerű és sikeres termékünk a merevedési problémákra a Kamagra zselé. Hogy miért? Mert ez az egyik potencianövelő szerünk, mely a leggyorsabban fejti ki hatását, mellyel a leghamarabb belekezdhetünk a szexuális aktusba. Körülbelül már 15 perc múlva meg is történhet a behatolás. Fontos a testi, érzéki izgatás, mert ezáltal lép működésbe a kamagra és áll keményen a hímvessző.

A kamagra jelly-t a nyelv alá kell tenni, fél percig ott tartani, (hogy a nyálkahártyán keresztül rövidebb idő alatt felszívódhasson), majd lenyelni. De lehetséges kevés vízben is feloldva elfogyasztani. Egy szexuális aktusra egy teljes zselét használjunk fel, ne porciózzuk ki, hiszen a kívánt cél eléréséhez a benne található 100 mg szildenafil hatóanyag szükséges, továbbá higiéniai okok miatt nem javasolt a megbontott potencianövelő tárolása.

Amennyiben nitrátot tartalmazó szív- és értágító gyógyszert, erős vérnyomáscsökkentőt szedsz, úgy nem javasolt a Kamagra potencianövelő zselé használata és vízhajtóval együtt sem szabad alkalmazni. Mint minden potencianövelő szer, úgy a kamagra zselé használatakor sem javasoljuk alkohol, zsíros ételek fogyasztását, mert ezek visszatartják a termék gyors felszívódását. Légy magabiztosabb az ágyban, add le most kamagra zselé rendelésed!