Kamagra rendelés 20 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes!
Tabletta ▸ Kamagra Rágótabletta Potencianövelő Epres
Kamagra gyorsan Kamagra Rágótabletta Potencianövelő Epres

Kamagra Rágótabletta Potencianövelő Epres

Úgy érzed valami baj van veled az ágyban? Merevedési gondokkal küzdesz? Kamagra epres ízű rágótablettával ezektől a kellemetlenségektől megszabadulhatsz!

Raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Törlés
kedvezményes ár
Kamagra kiszállítás diszkrét csomagolásban
Vásárlói vélemények:
Zseniális

Egy egész tablettát vettem be és körülbelül 45 perc múlva már tapintható volt az eredmény....

Hatásos a kamagra

Tegnap próbáltam ki először. A fenébe, ez a cucc olyan, mint a varázslat. Parancsra erekciót ...

Úgy érzed valami baj van veled az ágyban? Merevedési gondokkal küzdesz? Kamagra rágótabletta epres ízű rendelése esetén ezektől a kellemetlenségektől megszabadulhatsz! A rágótabletta a többi kamagra potencianövelő szerhez hasonlóan 100 mg szildenafilt tartalmaz. Azonban ha gondod van a tabletta lenyelésében, úgy a kamagra rágó ideális lesz számodra. Alkalmazásakor nem kell lenyelni, hanem egyszerűen a szájban szétrágni, így lehetséges a gyorsabb felszívódás és ugyanazt a hatást éred el. Felszívódása kb. 25-35 perc és kizárólag szexuális előjáték esetén lép működésbe a pénisz merevedéséhez. A hatás jellemzően 4 órán át marad meg. Kellemes íze van, kamagra webshopunkban epres és ananászos ízben is megtalálod.

A kamagra rágótablettát egyébként nemcsak merevedési zavarok kezelésére fejlesztették ki. Bátran használhatják azok is, akik csupán „megfűszerezni” szeretnék szerelmi életüket a potencianövelő szer bevetésével. Kamagra webshopunk vásárlói is gyakran az élvezetek fokozása érdekében keresik ezt a fajta terméket. Hisz mindig jó egy kis extrát belevinni az ágyba! Magasabb energiaszint, jobb teljesítmény, nagyobb orgazmus érhető el vele. Szerencsére a hozzászokás vagy függőség veszélye nem fenyegeti a használót, így szedése biztonságos, hatása pedig megbízható!

A Kamagra rágótabletta hatását rontja az alkohol fogyasztása, valamint kerüljük a zsíros ételeket az alkalmazása alatt, mert csökkenti a hatóanyag felszívódó hatását. Eredeti kamagra rágótabletta rendelésed leadása után rövid időn belül kézhez veheted a készítményt, mely megoldást nyújt merevedési problémádra, avagy a romantikus éjszakai együttléteket pezsdítheted fel vele!